Verslag van de terugkomviering voor dopelingen 31 maart 2019

Op zondag 31 maart om 3 uur was het dan zo ver. Voor het eerst een terugkomviering voor de dopelingen en hun familie van het afgelopen jaar. Er waren 5 dopelingen met hun hele familie. Het idee kwam van Paulus van Mansfeld die samen met het Josephkoor de organisatie op zich nam. Het verhaal ging over de schepping en met wat kleden en knuffelbeesten werd het aangekleed. Muziekinstrumentjes als ondersteuning bij de liedjes waren door pastor Koos meegebracht die ook de kinderen aan Maria toewijdde en voor alle kinderen een Wonderdadige Medaille meegenomen had. Het Josephkoor zong op deze viering en het was een mooie viering. Na afloop was er nog koffie en thee met wat lekkers.

Er waren misschien maar 5 dopelingen aanwezig maar met hun hele familie was het toch een hele gezellige bijeenkomt en zeker voor herhaling vatbaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *