Mei
    16.00 uurSt. Josephkerk, Draaiweg, Utrecht

De kleine viering is een eenvoudige viering van bezinning, gebed en stilte met medewerking van de gregoriaanse vrouwenschola.
    In het jaar 2019 willen we in de kleine vieringen stil staan bij het gebed: Wat is bidden eigenlijk? En hoe kun je bidden? Vanuit verschillende tradities lezen we teksten over het gebed.

• zo
    Mei
    15.00 uurKerkje van Blauwkapel

De vrouwenschola zingt in het kerkje van Blauwkapel gregoriaanse misgezangen ter ere van Maria.
    Deze uitvoering is een samenwerking met de Utrechtse Vrouwen Schola: deze schola zingt misgezangen bij een kerkwijding.
    De uitvoering door de twee schola's samen duurt niet langer dan 1 uur.

• za
    tijdstip volgt laterLocatie wordt later bekend gemaakt

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de Kerkennacht Utrecht. Dit is tevens de afsluiting van ons Themajaar 'De Doop'.