16.00 uurKapel van verzorgingshuis Swellengrebel, Utrecht

De kleine viering is een eenvoudige viering van bezinning, gebed en stilte met medewerking van de gregoriaanse vrouwenschola.
    In het jaar 2019 willen we in de kleine vieringen stil staan bij het gebed: Wat is bidden eigenlijk? En hoe kun je bidden? Vanuit verschillende tradities lezen we teksten over het gebed.

12.30 uurSt. Catharinakathedraal, Lange Nieuwstraat, Utrecht

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de eucharistieviering (Engelse mis). Deze viering is voor ons belangrijk in ons themajaar 'De Doop'.

16.00 uurPauluskerk, Willem de Zwijgerplantsoen 19, Utrecht

11.00 uurSt. Rafaëlkerk, Lichtenbergdreef 4, Utrecht

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de eucharistieviering met de kinderen van de kinderclub.

.... uurSt. Josephkerk, Draaiweg, Utrecht

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de traditionele carnavalsviering.

15.00 uurSint Nicolaas en Monicakerk, Boerhaaveplein 199, Utrecht

Voor alle kinderen die in de Utrechtse parochies zijn gedoopt in 2017 en 2018 wordt er zondag 31 maart 2019 om 15.00 uur een korte viering gehouden in de kerk van H. Nicolaas – Monica, Boerhaaveplein 199, 3552CT Utrecht.
    Wij nodigen de dopelingen uit samen met hun ouders, peetouders, grootouders, broers en zussen om deze speciale viering bij te wonen om de verbondenheid van de katholieke geloofsgemeenschap te ervaren.
    We spelen en zingen rondom het verhaal van de schepping, het koor van de Josephkerk zal meezingen.
    Info centraal secretariaat parochie: 030 2546147.
    Tot ziens op zondag 31 maart om 15 uur.
    De parochies van Katholiek Utrecht

2019
    12.00 uurKapel van de zusters Augustinessen, Waterstraat (ingang aan de Oudegracht), Utrecht

De vrouwenschola zingt tijdens de viering.

20.00 uurSt. Rafaëlkerk, Lichtenbergdreef 4, Utrecht

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de Paaswake.

Mei

Mei
    15.00 uurKerkje van Blauwkapel

De vrouwenschola zingt in het kerkje van Blauwkapel gregoriaanse misgezangen ter ere van Maria.
    Deze uitvoering is een samenwerking met de Utrechtse Vrouwen Schola: deze schola zingt misgezangen bij een kerkwijding.
    De uitvoering door de twee schola's samen duurt niet langer dan 1 uur.

2019
    tijdstip volgt laterLocatie wordt later bekend gemaakt

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de Kerkennacht Utrecht. Dit is tevens de afsluiting van ons Themajaar 'De Doop'.