16.00 uurKapel van de Wartburg, Kennedylaan 300, Utrecht

De kleine viering is een eenvoudige viering van bezinning, gebed en stilte met medewerking van de gregoriaanse vrouwenschola. In 2018 is het thema van de kleine vieringen: 'Kerkleraar Augustinus: wat zegt hij over...?

• di
    16.00 uurSt. Rafaëlkerk, Lichtenbergdreef 4, Utrecht

Dierendagviering met de kinderen van de kinderclub. Voor deze viering zijn alle (grote en kleine) kinderen van God uitgenodigd, samen met ieders huisdier, knuffel of ander geliefd bezit of speelgoed.

11.00 uurSt. Rafaëlkerk, Lichtenbergdreef 4, Utrecht

De vrouwenschola zingt tijdens de eucharistieviering.

19.00 uurSt. Rafaëlkerk, Lichtenbergdreef 4, Utrecht

De vrouwenschola zingt tijdens de eucharistieviering.

11.00 uurSt. Rafaëlkerk, Lichtenbergdreef 4, Utrecht

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de eucharistieviering, samen met de kinderen van de kinderclub.

11.00 uurSt. Rafaëlkerk, Lichtenbergdreef 4, Utrecht

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de eucharistieviering.

• ma
    17.00 uurSt. Josephkerk, Draaiweg, Utrecht

Tijdens de traditionele herdertjesviering zingen leden van het St.-Josephkoor, kinderen van de kinderclub en gastzangers uit de wijk samen in één koor. Op het programma staan traditionele kerstliederen en een paar mooie koorliederen.

16.00 uurSt. Josephkerk, Draaiweg, Utrecht

De kleine viering is een eenvoudige viering van bezinning, gebed en stilte met medewerking van de gregoriaanse vrouwenschola. Vanaf januari 2019 hebben we een nieuw thema voor onze vieringen. Dit thema wordt nog bekend gemaakt.

12.30 uurSt. Catharinakathedraal, Lange Nieuwstraat, Utrecht

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de eucharistieviering (Engelse mis). Deze viering is voor ons belangrijk in ons themajaar 'De Doop'.