16.00 uurSt. Josephkerk, Draaiweg, Utrecht

De kleine viering is een eenvoudige viering van bezinning, gebed en stilte met medewerking van de gregoriaanse vrouwenschola. In 2018 is het thema van de kleine vieringen: 'Kerkleraar Augustinus: wat zegt hij over...?

18.00-20.00 uurWilhelminakerk, Utrecht Oost

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de lichtjestocht de bekende kerstliederen.

• ma
    16.00 uurSt. Josephkerk, Draaiweg, Utrecht

Tijdens de traditionele herdertjesviering zingen leden van het St.-Josephkoor, kinderen van de kinderclub en gastzangers uit de wijk samen in het koor. Op het programma staan traditionele kerstliederen en een paar mooie koorliederen.

16.00 uurKapel van verzorgingshuis Swellengrebel, Utrecht

In het jaar 2019 willen we in de kleine vieringen stil staan bij het gebed: Wat is bidden eigenlijk? En hoe kun je bidden? Vanuit verschillende tradities lezen we teksten over het gebed.

• zo
    12.30 uurSt. Catharinakathedraal, Lange Nieuwstraat, Utrecht

Het St.-Josephkoor zingt tijdens de eucharistieviering (Engelse mis). Deze viering is voor ons belangrijk in ons themajaar 'De Doop'.

16.00 uurlocatie wordt binnenkort bekendgemaakt, Utrecht

• zo
    Mrt
    tweede helft van de middaglocatie wordt binnenkort bekend gemaakt, Utrecht

Het St.-Josephkoor is, in het kader van ons jaarthema 'De Doop', een viering aan het voorbereiden voor gezinnen met pas gedoopte kinderen.